печать

Водна монодіета розвантажувальні дні на воді

Розглядаючи можливість дотримання водного монодієти, слід пам'ятати, що подібний режим схуднення за своєю суттю є абсолютним голодуванням, яке потенційно небезпечно для людського здоров'я. Саме з цієї причини лікарі-дієтологи настійно рекомендують дотримуватися монодієти на одній воді максимум три доби, а в разі виявлення в цей час будь-яких негативних явищ припинити її достроково. Навіть 3 дні на воді може нешкідливо для себе витримати далеко не кожен організм і тому подібну дієту допустимо практикувати тільки людям з ідеальним станом здоров'я.

Режим харчування одного-двох розвантажувальних днів на воді або триденної монодієти дуже простий і передбачає вживання виключно води (можна розбавити невеликою кількістю свіжовичавленого соку лимона) з досконалим відмовою від будь-яких інших твердих або рідких харчових продуктів. Фільтровану воду необхідно вживати при кожному відчутті голод, намагаючись випити за добу не менше ніж 2,5 літрів, але і не більше 4 літрів. Процес схуднення зокрема відбувається і за рахунок глибокого очищення кишечника, що сприяє якнайшвидшому зменшенню обсягів в районі живота.
Доречи, Радіслав Гандапас в Києві , розповість про користь води для людини, та як, за допомогою води, можна скинути до 15 кілограмів, не потрібної ваги

Після подібного голодування повертатися до звичного харчування слід не відразу. Відновлювальний період 3-х денний водної монодієти повинен складати 10-12 діб, за час що у поживний раціон необхідно поступово і послідовно вводити основні макронутрієнти (вуглеводи / білки / жири).


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram