печать

Що потрібно для заробітку в Інтернет

Не хочу повторюватися і перетворюватися на «гуру» від Інфобізнес, але відповісти на питання я просто зобов'язаний. Я сам вибирав нішу «новачок-інтернет-заробіток», ніхто мене не примушував. Раз вибрав, то повинен тягнути свою лямку до кінця.

Одна з передплатниць запитала: «чи реально новачкові заробити 1000 нривень за один день? Мені запропонували курс, який гарантує такий заробіток. »Що відповісти? Сказати, що це реально - обдурити передплатника і себе. Давайте реально і чесно поглянемо в очі правді. Хто може заробити сьогодні 1000 гривень на день:

- Розкручений бренд
- Досвідчений бізнесмен, який має базу передплатників в 20-30-100 000 чоловік.
- Людина, що має фінансові можливості вкласти N-ю суму в розкручування свого продукту або проекту.
Оплаченная Реклама:
- Заробляй гроші з нами! ..
- 150 рублів за 15 хвилин!
- Грошовий потік
- Краснодар
- Реєстрація
- Заробіток від 120 дол. В день на роботах Goog ..
- Ягоди Годжі для схуднення. Встигни купити зі ск ..
- Куртизанки
- WebTransfer - соціальна кредитна мережа. Почнемо ..

Сьогодні ми не говоримо про заробітки на партнерках, не говоримо про швидкий заробіток стартового капіталу, а говоримо про систему, що приносить постійний дохід, про те, що потрібно для заробітку в Інтернеті .  Запрошуємо  Ігор Немировський в Києві


Що потрібно для цього:
- сайт
- Сайт, який не просто існує десь на задвірках Інтернет, а який працює на Вас.
- База передплатників і розсилка
- Інструменти для ведення активних продажів і отримання пасивного доходу.

Ну а тепер по порядку, але коротко про все вище сказане. Що потрібно для заробітку в Інтернет:

1. Сайт повинен бути - це інструмент, який призначений для роботи з аудиторією однодумців, тобто цільової аудиторії. Про те, що можна мати постійний дохід без сайту звичайна брехня.

2. Сайт створити сьогодні просто. Можна замовити, а можна створити самому без витрат. Але створення сайту не є гарантом отримання бізнес-системи. Система починає працювати тоді, коли Ваш сайт починає працювати на Вас, а не ви на сайт. Свій ресурс потрібно навчити працювати і приносити користь своєму господареві. Це інструмент, який дає Вам цільових відвідувачів, перетворює їх в передплатників і надалі - в покупців.

3. База і розсилання. Продажі в лоб або холодний трафік сьогодні не працюють. Навіть якщо Ви вкладете гроші в платну рекламу типу Яндекс-директ, то можете не відбити вкладених грошей. Люди не хочуть купувати кота в мішку - вони повинні знати автора, його тематику та якість його матеріалів. Це Ваша база або Ваша аудиторія по Вашому інтересу, яку цікавить та проблема, в якій варитеся Ви і можете надати допомогу в рішенні. Хто заробляє багато? Той хто має величезну базу передплатників. Досить запустити один лист і результат - пристойна сума. Статистика: з 200 переглядів розігрітій бази купує 1 людина. За умови, що Ви правильно провели передпродажну компанію. По-друге, передплатники - це не тільки активні покупки Ваших продуктів, інформації, фізичних товарів, це ще й пасивний дохід: партнерські продажу, рекламні компанії і т.д. Загалом, без бази ніяк не обійтися.

4. Інструменти. Маючи базу, маючи якісний продукт, Ви можете нічого не заробити, не володіючи технікою або інструментами ведення бізнесу. Як запустити механізм, як продати, як налаштувати систему того ж прийому платежів, як автоматизувати роботу - основа успіху.

Можна додати ще пунктів, але це основна зв'язка створення свого бізнесу в мережі.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram