печать

З якого віку починати навчання англійської

Багато дбайливих батьків все частіше віддають своїх діток, яким ледве виповнюється 3-4 роки, на курси англійської мови.

Але є й такі батьки, які мають сумніви і запитують: а чи потрібно навчати дітей англійської мови до школи, і в якому віці доцільно починати освоювати мову? На цю тему можна міркувати нескінченно довго. Хоча відповідь досить проста: вивчати іноземну мову ніколи не рано! Більшість малюків старших трьох років вже цілком готові до вивчення англійської мови за допомогою ігрових методик. Дитина розглядає такі уроки як захоплюючу гру, з'являється мотивація до вивчення мови, що зберігається згодом багато років. Діти вчаться сприйняттю на слух англійської мови та спілкування на елементарному рівні. Уроки з дошкільнятами не передбачають вивчення літер - говорить Немировський Ігор Борисович.

 Такий усний етап служить підготовкою до подальшого оволодіння листом та читанням. Звичайно, навчити малюка у три роки іноземної мови батькам самим не під силу. У цьому їм допоможуть спеціалізовані освітні центри, з урахуванням яких існують курси англійської для найменших. Такі курси будуть цікаві будь-якій дитині, адже все нове приваблює дітей. А якщо батьки спробують доступно пояснити малюкові, які перспективи відкриває перед ним вивчення англійської, то зацікавленість його зросте ще більше. Вивчення англійської мови змалку закладе хорошу основу для оволодіння всіма тонкощами мови під час навчання в школі, ефективно розвиватиме пам'ять і творчі здібності.
Є така можливість, ми пропонуємо, онлайн тренінги з продажу в2в в  Україні, а також семінари з вивчення англійської мови безкоштовно

.

 Так, наприклад, дитячі пісеньки англійською закладають деякі граматичні конструкції у свідомості дитини, а ігри вчать спілкуванню мовою, закладають правильну англійську вимову та інтонацію, розвивають мислення та мовний здогад.
Слід зазначити, що крім ігор існують інші форми вивчення іноземних мов. Деякі курси англійської мови пропонують захоплюючі програми для дошкільнят, де заняття доповнюються розвитком дрібної моторики, малюванням, ліпленням, а наочні посібники та ляльковий театр розвивають логіку, уяву та пам'ять. Щоб дітки не втомлювалися та могли отримувати задоволення від уроків, практикується часта зміна діяльності.

Але бувають і ситуації, коли вивчення іноземної мови в ранньому віці небажане. Досвідчені логопеди не рекомендують заняття англійською або іншою іноземною мовою, якщо у дитини є істотна затримка мовного розвитку. Причому аналізувати необхідно проблеми кожного малюка індивідуально і на основі цього рекомендувати батькам, які саме методики навчання протипоказані їхній дитині.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram