печать

Як стати успішним маркетологом

Здобувши освіту за спеціальністю «Маркетинг», можна працювати в найбільших компаніях різних напрямків і добре при цьому заробляти. Сьогодні маркетинг вважається однією з найбільш затребуваних і прибуткових сфер діяльності, тому питання про те, як стати успішним маркетологом, вельми популярне.

В даному випадку однієї освіти недостатньо, хоча це і є обов'язковою умовою.

Ваші знання в теоретичній частині професії безумовно важливі, але досвід цінується значно вище. Тому, вирішивши пов'язати своє життя з маркетингом, починати варто з малого, влаштувавшись на роботу, наприклад, асистентом маркетолога.

Надалі доведеться пройти складний шлях саморозвитку, довго вчитися і осягати всі нюанси обраної професії. Отже, освіта і досвід - це дві перші і необхідні складові на вашому шляху до того, щоб стати успішним маркетологом. Але які ж ще фактори впливають на успіх в сфері маркетингу? Про це, розповість Андрій Федорів, в своїй програмі тренінга  "Папа бренда"

Особистісні якості

Людина, що вибрала для себе професію маркетолога, повинна мати цілу низку якостей

Відповідна сфера діяльності

Професія маркетолога має цілий ряд обов'язків, які будуть значно відрізнятися в залежності від того, до якої галузі належить ваша компанія. Адже сьогодні існує не тільки професія «маркетолог», а й інші аналогічні спеціальності - «менеджер-маркетолог», «бренд-маркетолог», «менеджер з реклами» і т. д. Всі ці посади мають власну специфіку, припускають різні вимоги і посадові обов'язки.

Внутрішнє бажання стати успішним маркетологом


Мабуть, це і є основний фактор, що впливає на ваш успіх в професії. Вибравши для себе таку сферу діяльності, ви одночасно вибираєте і свій майбутній образ життя. Кар'єра зобов'яже вас бути активною і товариською людиною, а це відіб'ється на всій вашому житті.

Можна здобути профільну освіту, але з якихось причин не стати маркетологом, а можна прийти до цієї посади з абсолютно іншої сфери і домогтися неймовірних результатів. Головне в цьому випадку - ваше власне прагнення.

Досягти успіху в області маркетингу можливо. Для когось цей шлях буде досить довгим і важким, адже доведеться розвинути відсутні якості, а хтось вже має в собі все необхідне. Але і в тому, і в іншому випадку досягти успіху в цій професії вийде тільки лише шляхом постійного саморозвитку, самовдосконалення, прагнення до поглинання інформації та спілкування з людьми.

Більше інформації на нашому сайті  https://nbc.ua/pages/trainers/andriy_fedoriv.htm


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram