печать




Страницы: [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  

Маркетинг

Комунікаційні завдання маркетингу B2B Комунікаційні завдання маркетингу B2B

Як Ви думаєте, що складніше – придумати продукт чи знайти сферу бізнесу? Не так. Найскладніше – це b2b маркетинг. Тому що Ви самі, власники, не вірите в нього і, як наслідок, не розумієте як він працює. А даремно.

Що таке сегмент B2B простими словами з прикладами Що таке сегмент B2B простими словами з прикладами

B2B - що це означає? Абревіатура b2b розшифровується як business to business, що означає ділові відносини між компаніями. Що таке сегмент b2b — це простими словами можна описати так: торгівля або надання послуг однією компанією для іншої. Наприклад, приватне охоронне підприємство встановлює тривожну кнопку мережу магазинів.

Маркетингове дослідження ринку Маркетингове дослідження ринку

Маркетингове дослідження ринку представляє собою процедуру, яка дозволяє отримати відповіді на питання, щодо актуального ринкового стану, прогнозування кон'юнктури, поведінку споживачів та компаній-конкурентів у певній ринковій галузі.

О возможностях маркетинга в соцсетях О возможностях маркетинга в соцсетях

Когда стоит задача сделать свою деятельность более успешной, важно привлечь к бренду потенциальных клиентов и увеличить трафик. В вопросах такого плана определяющее значение имеет Маркетинг в соціальних мережах и SMM. Если обновить политику поисковой системы, доверие к платформам станет выше. Проще говоря, профессиональное продвижение продукции и услуг позволит занять им лидирующие позиции в системах поиска.

Як швидко підвищити продажі у бізнесі? Як швидко підвищити продажі у бізнесі?

 Труднощі збільшення продажів хвилює будь-яку компанію - від нової, яка відправляє клієнтам свої перші замовлення, до матір акули бізнесу.

Правила інвестування у самонавчання Правила інвестування у самонавчання

Антикризове інвестування передбачає, що витрати мають окупатися якнайшвидше.
Коли робиться вибір між поганим, халтурним, дорогим і змістовним, якісним, з розумною ціною – вибір зробити легко. А ось зробити вибір одного з двох абсолютно різних за тематикою, але при цьому корисних та якісних навчальних мультимедійних курсів виявилося складнішим! Я вибрала неправильно. Аналіз моєї помилки, сподіваюся, стане для вас тим чужим досвідом, на якому розумні люди навчаються.

Переговоры как искусство Переговоры как искусство

Если Вы обратите внимание, то заметите, что многим менеджерам компаний и особенно руководителям практически ежедневно приходится принимать участие во всякого рода переговорах. При этом очень важно не упускать из виду того обстоятельства, что успех любых переговоров базируется на правильно сконструированной модели межличностного общения.

Как провести маркетинговое исследование самостоятельно? Как провести маркетинговое исследование самостоятельно?

Помните притчу о сеятеле? Человек сеял зерно, и одно из зёрен упало на дорогу, прилетели птицы и склевали его. Другое на каменистую почву, скоро взошло, но и быстро увяло. Третье зерно попало к сорной траве, которая его заглушила. Но некоторые зёрна попали в благодатную почву и принесли плоды.

Влияние упаковки на лояльность аудитории и узнаваемость бренда Влияние упаковки на лояльность аудитории и узнаваемость бренда

О том, как увеличить процент узнаваемости своего бренда, повысить лояльность аудитории и поднять продажи при помощи рекламы сказано уже очень много. Однако, по-прежнему остаются предприниматели, использующие далеко не все возможности, которые имеют. Кроме

Как найти хорошего менеджера по маркетингу Как найти хорошего менеджера по маркетингу

Маркетинг – важное направление деятельности компании, независимо от того, в какой сфере она работает. Это комплекс мероприятий, конечной целью которых является успешное продвижение товаров или услуг.

Страницы: [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  

Facebook Twitter Youtube Instagram