печать

Гідромасажний душовий бокс: на що звернути максимум уваги

Прагнення людства здійснювати гігієнічні процедури з найбільшим комфортом та ефективністю втілюється через вдосконалення у вигляді сучасних технологій. Прикладом подібних досягнень може слугувати гідромасажний душовий бокс, що перетворює прозаїчне купання в суцвіття казкових задоволень. Але щоб мрія кожної людини стала реальністю, треба с особливою прискіпливістю підійти до вибору за індивідуальними потребами та смаком.

На що звернути максимум уваги

Навряд чи хтось не розуміє, що ванна кімната повинна бути не тільки естетично досконалою, але й зручною та ефективною. Саме тому, частіше за все на вістрі уваги людей, що мріють душ, опиняється опція гідромасажа. Оскільки придбання перш за все оцінюють з позиції здійснення корисних функцій, то купуючи душові бокси слід взяти до відома такі моменти:

  • Послідовність подачі води, що дозволяє насолодитись зіткненням із струменями води кожній ділянці тіла;
  • Можливість міняти напрямок та режим масажу завдяки форсункам, що повертаються.

Окрім того, не можна лишити поза увагою піддон потрібної висоти, змонтований на спеціальній підлозі. Саме таким чином вдається запобігти витіканню води назовні. Не останню роль грають і скляні дверцята, що вказують на можливість довготривалого використання конструкції. До того ж в залежності від розміру приміщення вибирають спосіб відкривання дверей (розсувні, розпашні).

Тільки не слід сподіватись, що гідромасажний бокс замінить вам турецьку баню. Оскільки матеріалом виготовлення служить акрил та інші різновиди пластику, то на температуру понад 70-80 градусів розраховувати не слід. Гарним рішенням тут може стати паровий бокс з опцією «турецька баня». В даному разі, забезпечується розпилення пару завдяки вентилятору вже при 50 градусах.

Пропозиції сучасного ринку

Незалежно від того, мешкає покупець в м.Київ чи інших кутках держави Україна, він має змогу купити душовий бокс в інтернет-магазині. Причому, не слід забувати про можливість діяти згідно до своїх потреб та побажань. У покупців нашого часу є всі підстави розраховувати на таке придбання:

  • згідно з побажаннями до розміру, геометричним формам та кольоровій гаммі;
  • відповідно поведінці в експлуатації;
  • за технічними особливостями;
  • по матеріалам;
  • згідно типу дверей та інше.

Тут мають значення не тільки уподобання особи, але й індивідуальні обставини використання. Наприклад: при бажанні встановити гідромасажний бокс біля стіни, обробленої спеціальною плиткою, можна віддати перевагу відкритому варіанту. А якщо наголос ставиться на вимогах комфорту, то найчастіше вибирають закриті бокси, які являють собою закритий простір.

Можливості із серії додаткових опцій

Купуючи гідромасажний душовий бокс, наші співвітчизники мають змогу насолодитись не тільки зносостійкістю матеріалів (пластик, скло, елементи з дерева та ін.), багатофункціональністю та досконалістю конструкцій. До переліку переваг варто зарахувати ще й додаткові опції у вигляді годинника, радіо, світлодіодного підсвічування та телефону.

Не менш привабливими будуть і умови співпраці з продавцем:

  1. Пропозиції тільки від надійних виробників;
  2. Рекомендації стосовно вибору;
  3. Гарантована якість, засвідчена сертифікатами від виробника;
  4. Демократичні ціни;
  5. Економія часу та нервів;
  6. Використання послуг Нової Почти в разі доставки товару.

Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram