печать

3 поради, щодо вибору дитячого трикотажу від виробника «Valeotrikotage»

Усі батьки хочуть дати своїй дитині найкраще. Це стосується і одягу, до якого в даний час особливо пред'являється величезна кількість вимог і стандартів. Звичайно ж, підбираючи для свого малюка маєчку або штанці, варто геть забути про штучні матеріали — тільки натуральні тканини!

Трикотажне полотно — це натуральний гнучкий матеріал, м'який на дотик, в якому волокна пряжі або безпосередньо самі нитки вигинаються в процесі в'язання і мають досить складне просторове розташування. Для виробництва трикотажних виробів використовуються бавовняна і вовняна пряжа, а також деякі види штучних волокон.

Сучасне виробництво трикотажних виробів розвивається стрімкими темпами. Так, наприклад, всього лише кілька століть тому асортимент одягу з цього матеріалу укладався лише в 2-3 позиції. В даний час цей перелік істотно розрісся, завдяки вдосконаленню технології виготовлення і появі нових способів в'язання.

Безумовно, такі вироби користуються особливою популярністю серед дитячого одягу. Багато в чому це обумовлено натуральністю матеріалу, його високою зносостійкість, міцністю. М'яке і гнучке полотно не потребує важкого догляду. Крім того, воно дозволяє шкірі дитини дихати і не викликає алергічних реакцій.

Але, тим не менш, вибираючи такі вироби, також бажано дотримуватися певних порад, які допоможуть вибрати найбільш якісний одяг.

3 поради, щодо вибору дитячого трикотажу

  1. Вибираючи дитині такий одяг, в першу чергу слід звертати увагу на її якість. Якщо казати про шви, то краще за все обирати ті вироби, де такі знаходяться на лицьовій стороні, щоб вони точно не змогли подразнити шкіру.

  2. При покупці трикотажної речі завжди звертайте увагу на цілісність полотна і рівномірність його забарвлення, відсутність вузликів, нерівних або розтягнутих швів, перекосів, грубих рубців, зіпсованої фурнітури. Хороші дитяч речі мають досить простий і точний крій і не перевантажені зайвим декором. Саме тому вони відмінно сідають по фігурі дитини і не сковують її рухів, підкреслюючи зручність і комфорт при носінні.

  3. Само собою, підбираючи дитині гардероб, перевагу краще віддавати натуральним тканинам, особливо для малюків до 7 років. А ось речі дітей постарше вже можуть містити до 30% синтетичних волокон, які додають речам зносостійкості і довговічності.

трикотаж від Valeotrikotage

Але, щоб не переживати за якість та придбати дійсно гарні речі, треба знайти надійного виробника трикотажного одягу. І саме таким є «Valeotrikotage», який в нашій країні користується великою популярність завдяки відмінній якості своїх виробів.

Детальніше дізнатися про великий асортимент та умови купівлі Ви можете за посиланням — valeotrikotage.com. Так Вам навіть не потрібно покидати оселю, щоб придбати якусь річ, адже це можна тепер зробити всього за декілька хвилин.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram