печать

Безпечне лікування зубних каналів: особливості та варіанти

Сучасна стоматологічна клініка може вилікувати будь-які проблеми з зубами, але потрібно звернутися до стоматолога своєчасно. Іноді гарним варіантом лікування зубних каналів стає *ендодонтія, ціна* на яку доволі доступна.

Своєчасне лікування зубів допомагає зберегти красу усмішки та знизити ризик протезування та імплантації. Дитяча стоматологія у Львові, пропонує якісні послуги для лікування проблемних зубів.

Що таке ендодонтія?

Це стоматологічний напрямок, який вивчає безболісне лікування зубних каналів та дозволяє зберегти кожну одиницю зуба. Якщо є хоча б один шанс зберегти пацієнтові рідний зуб, стоматолог це зробить.

Лікування кореневих каналів дозволяє вилікувати запалення, знизити ризик розвитку пульпіту та інших захворювань. Яка на ендодонтію ціна буде залежати від складності лікування та стану здоров'я пацієнта.

Процес лікування кореневих каналів зуба найчастіше складається з таких етапів:

1. Рентгенівський знімок для кращої діагностики проблеми.

2. Пошук кількості каналів зуба, їх довжини та стану. Для діагностики використовується спеціальна аппаратура.

3. Інструментальна обробка каналів. Ціль стоматолога - ретельно почистити канали, що дозволить правильно запломбувати пошкоджену частину зуба.

4. Іноді використовуються методика одного файла, яка дозволяє проводити лікування ендодонтичним наконечником.

5. Стерилізація та медикаментозна обробка. На цьому етапі стоматолог використовує спеціальні антисептичні засоби, наприклад, хлоргексидин, лимонну кислоту чи гідрохлорид для того, щоб повністю вимити кореневі канали та знищити бактерії. Обробка дозволяє повністю знищити бактерії та запалення, знижуючи ризик розвитку ситуації рецидиву майже до нуля. Для того щоб підвищити антибактеріальний ефект може використовуватися ультразвук.

6. Пломбування кореневих каналів. На цьому етапі стоматолог використовує спеціальну систему пломбування, що дозволяє поставити пломбу не тільки на основний канал але й на його корені. Така пломба буде максимально ефективна і простоїть більше ніж 5 років.

Лікування коренів зуба дозволить зберегти їх здоров'я та довготривалість життя.

Дитяча стоматологія у Львові дозволить вилікувати зуби у підлітків, у яких уже кожна одиниця постійна. Своєчасна діагностика та правильний підбір технологій, якими буде користуватися стоматолог у лікуванні конкретного пацієнта, дозволить досягти максимальної мети у лікуванні ротової порожнини.

Сучасні стоматологічні методи дозволяють вилікувати будь-які проблеми з зубами максимально ефективно. Результат лікування залежить і від самого пацієнта та швидкості його звернення до стоматолога. Не слід відтягувати візит у стоматологічну клініку, якщо ви хочете зберегти свою усмішку здоровою та обійтися без імплантації зубів.

Сучасна стоматологія дозволяє якісно вилікувати зуби за доступною ціною. Це стосується не тільки дорослих, але і дітей за яких відповідальність несуть батьки.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram