печать

Значок випускника

Значки для школярів на останній дзвоник та випускний — чудова ідея для свята

Вручати учням 9-х та 11-х класів значки на випускний, як і іменні медалі, грамоти, дипломи — стало модним в останні кілька років. Ці маленькі яскраві сувеніри, які пасують до будь-якого вбрання і які дуже приємно отримувати випускникам дитячого садка, початкової школи, старшокласникам та студентам.

Значок з оригінальним дизайном розетки та стрічками одного або у поєднанні кількох кольорів, з написами власного імені та прізвища — пам’ятний сувенір. Він надовго збереже спогади про шкільні роки, святкові та хвилюючі хвилини, які бувають у житті тільки один раз!

Прикріплюючи значки як символ прощання з пройденим етапом, дошкільнята та школярі усвідомлюють, що цей час життя вже не повернеться, попереду чекають нові успіхи та досягнення.

Значок випускника — як один з яскравих атрибутів для одягу

Значки вибирають через безліч варіантів оформлення, якісного матеріалу, зручний розмір.

  • Барвистий і ексклюзивний дизайн. Якщо доросліші учні віддають перевагу більш стриманим і лаконічним відтінкам, то для малюків немає нічого кращого, ніж бачити всю строкату палітру фарб на одному предметі, тому краще робити пошук в інтернет-магазинах разом з дитиною, щоб вона відчула причетність до вибору значка.
  • Оздоблення виробів розеткою. При оформленні центру значків існує багато можливостей: поєднання двох або більше кольорів стрічок, які загорнуті пишними складочками та створюють враження пелюсток квітки. А срібна та золота парча, присипка гліттером роблять значки вишуканими і незвичними.
  • Персоналізація. Значки для випускників, які рекомендуються на сайті та виготовляються в нашій компанії, спеціально створюються для того, щоб зробити кожного учня (або весь випускний клас) особливим, індивідуальним. Це досягається завдяки додаванню імені власника, назви садка, року випуску.
  • Оптимальний розмір. Акуратні та невеликі, в той же час на них чітко видно нанесений дзвіночок зі стрічкою, розгорнута книжка, виразно написане ім’я та номер школи. Вони, до того ж, легко прикріплюються до одягу і можуть супроводжувати дитину всюди, що б та не вдягла.

Де купити модні на 2022 рік значки випускникам?

Ми здійснюємо продажі випускних аксесуарів у всіх містах України. Ціна залежить від виду замовлення: готові варіанти чи по своєму індивідуальному дизайну. Купити значки можна в один клік.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram