печать

Провайдер Endorphina — переваги та особливості компанії

Компанія Endorphina була заснована та розпочала свою діяльність у 2012 році. За близько 10 років діяльності компанії вдалось стати відомим розробником, що випускає ігрові автомати високої якості. Візитною карткою провайдера стала саме якість ігор, а також відповідність технічних параметрів слотів заявленим. Розробники компанії одні з перших адаптували ігрові автомати до мобільних пристроїв. Оцінити якість та геймплей ігор від https://pin-up.ua/ru/endorphina  мають змогу користувачі Pin Up Casino.

игровые автоматы рулетка

Секрети успіху ігрових автоматів від Endorphina 

Використання сучасних і навіть інноваційних технологій при створенні програмного забезпечення для ігрових пристроїв дозволили розробникам компанії Endorphina створити з найпростіших барабанних слотів (прототипів механічних одноруких бандитів) по-справжньому захоплюючі ігри. Представлені компанією Endorphina ігрові автомати останніх років:

 

  • мають цікаву тематичну сюжетну лінію;

  • супроводжуються мультиплікаційною заставкою, що дозволяє налаштуватись на ігровий процес;

  • мають високий рівень якості зображення, чіткості та навіть елементи 3D графіки;

  • сповнені несподіванок та приємних сюрпризів, наприклад, подарунків у форматі фріспінів або призових раундів із солідною винагородою;

  • в обов'язковому порядку доповнені опцією «Демо» для безкоштовної гри.

 

Розробники слотів Endorphina вважаються найбільш лояльними та чесними щодо любителів азартної гри з реальними грошовими ставками. Практично всі моделі, що випускаються, мають високий відсоток повернення коштів (не менше 96%). А також часто в іграх передбачені фіксовані або прогресивні джекпоти.

ТОП-5 популярних слотів на реальні гроші від Endorphina

Асортимент ігор від відомого провайдера оновлюється на регулярній основі. Водночас можна виділити кілька ігрових автоматів Endorphina, які запускаються в Pin Up частіше за інші:

 

  • «Geisha». Ідеальний варіант для прихильників японської тематики —  в цьому слоті вона реалізована на дуже високому рівні. Користувачі позитивно оцінюють також музичний супровід.

  • «Safari». Гравці матимуть змогу не просто зануритися у світ диких тварин, але й зможуть отримати вагомий грошовий приз у розмірі 400 000 монет.

  • «Voodoo». Сюжет гри від Endorphina заснований на таємничих історіях про вуду. Автомат має традиційну структуру з 5 барабанів та 10 ліній, а розмір виграшу становить 100 000 монет.

  • «Wild Love». Прихильники класичної фруктової тематики точно залишаться в захваті. Слот має середній рівень волатильності та рівень віддачі в 96,02%.

  • «Fisher King». Слот випущений на початку 2022 року, тому тільки продовжує набирати популярності. Максимальний виграш становить 200 000 монет, волатильність середня, передбачений бонусний раунд на подвоєння. 

 

Ігрові автомати Endorphina унікальні та вигідно вирізняються в порівнянні з іграми інших розробників. Це можна помітити не лише по дизайну й геймплею, але і по іншим характеристикам ігор: тематиці, кількості ліній та барабанів, розмірі виграшу, наявності прогресивного джекпоту.

 


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram