печать

Реклама, яка вже завтра приведе нових клієнтів

Потенційних клієнтів для будь-якого бізнесу можна розділити на дві групи: перші тільки планують скористатися послугами, другі - вже готові до покупки і активно шукають рішення.

Щоб товар швидше знаходили онлайн, потрібно запускати таргетовану і контекстну рекламу. Про способи запуску реклами розповідаємо нижче.

Чому потрібно запускати локальну рекламу?

Як правило, ваші потенційні покупці шукають торгові точки локально, наприклад, «косметологія на Печерську», тому що це поруч з їх місцем розташування. Погодьтеся, швидше за все, клієнт з центру не поїде в на околицю до малознайомого косметолога, тільки тому що побачив оголошення в Google.

Тому і показувати рекламу потрібно в радіусі 3-10 км від торгової точки: тоді ймовірність, що новий клієнт може скористатися вашими послугами - вище.

За статистикою, 76% тих, хто шукає локальне представництво бізнесу на смартфоні, відвідують торгову точку протягом 24 годин. З них 28% - здійснюють покупку. Тобто, якщо клієнт «загугли» послугу і знайшов вас неподалік від себе, в одному випадку з трьох він прийде (або подзвонить) в той же день.

Як бізнесу запустити рекламу

Запустити рекламу можна різними способами: звернутися в агентство, самостійно розібратися з рекламним кабінетом Google і Facebook або скористатися автоматизованим сервісом по запуску та управління локальної рекламою Getpin.

локации в кабинете — Getpin

Про співпрацю з агентствами

Звернутися в агентство, яке запускає ефективну рекламу - хороший варіант, але не кращий. Рекламних агентств багато, тому перша і головна складність, з якою ви зіткнетеся на цьому шляху - пошук і вибір нормального підрядника. Щоб запустити ефективну рекламну кампанію, підряднику потрібно вивчити особливості цільової аудиторії, продукту і цілей компанії.

Але, навіть якщо ви знайдете кращого таргетолога в світі, вам все одно доведеться витрачати особистий час на запуск реклами (продумувати стратегії, узгоджувати рекламу з підрядником і тд), якщо вам захочеться змінити націлювання або рекламний текст, доведеться знову смикати підрядника, тому що ви не знаєте тонкощі роботи з рекламним кабінетом.

Про самостійний запуск реклами

Якщо ви навчитеся запускати рекламу, зможете самостійно контролювати всі процеси: підготовку, запуск, аналіз результатів і оптимізацію оголошень.

Правда, не все так просто: щоб запустити ефективну рекламну кампанію, вам потрібно витратити хоча б 2-4 дні на вивчення рекламного кабінету, підготовку і завантаження оголошень.

Якщо ви підійдете до процесу вивчення особливостей рекламного кабінету серйозно, зможете не «спалити» бюджет за один день, але гарантій, що результат рекламної кампанії буде приголомшливим - немає.
До того ж, потрібно постійно аналізувати результати, вивчати цільову аудиторію, яка реагує на оголошення, оновлювати креативи, звужувати таргетинг, а це все - ваша особиста час, яке можна використовувати на розвиток бізнесу.

Про запуск реклами за допомогою сервісу Getpin

Сервіс Getpin дозволяє створювати і запускати кампанії з єдиного кабінету, навіть якщо у вас немає глибоких знань по налаштуванню реклами.

Getpin автоматично запускає рекламу:

  • Аналізує дані про бізнес, які ви додаєте в кабінет.
  • Підбирає ключові фрази, які можуть використовувати потенційні клієнти для вирішення своїх проблем і потреб.
  • На основі ключових фраз автоматично створює релевантні оголошення, які задовольняють вимогам рекламного майданчика.
  • Налаштовує рекламну кампанію в невеликому радіусі від торгових точок.

Все, що потрібно зробити власнику бізнесу - перевірити правильність інформації в оголошеннях (тексти створює робот, і, хоч він і навчається з часом, все ще допускає помилки) і натиснути на кнопку запуску.

Релевантні оголошення в Google від Getpin дозволяють клієнтам швидко знаходити торгові точки, дзвонити і прокладати до них маршрути, навіть якщо у бізнесу немає сайту. До того ж, власник компанії завжди може переглянути актуальну статистику, показники ефективності реклами і поведінку клієнтів - в єдиному звіті.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram