печать

Переезд квартиры в Киеве: как правильно упаковывать мебель?

Навіть квартирный переезд в Києві з професіоналами Vivatrans буде не досконалим, якщо неправильно упакувати меблі. Якщо під час переїзду потрібно перевозити не тільки техніку, але і меблі, спочатку потрібно розібратися, що точно піддається розбиранню. Також потрібно все маркувати і грамотно упакувати. Маркування потрібне через те, що під час складання можна заплутатися з усіма деталями.

Перш ніж розпочати безпосередню упаковку, потрібно запастися: великими поліетиленовими пакетами, стрейч-плівкою, різним пакувальним матеріалом, гофрокартоном, а також потрібно запастися маркерами і стікерами. Додатково можна купити повітряно-бульбашкову плівку, яка захистить від різних пошкоджень.

Упаковку нужно проводить правильно!

Всю меблі, які розбираються, необхідно розібрати на складові елементи, зняти полки і упакувати в повітряно-бульбашкову плівку, або звичайну плівку, перекладаючи картон. Маркіруйте і нумеруйте всі елементи. Якщо в будинку велика кількість меблів, тоді маркування допоможе скласти все.

Наприклад, всі деталі для комода позначте одиничкою, а всі деталі шафи - двійкою. Також зручно скласти опис всього перевезеного на папері - ви будете впевненими, що потім все не переплутаєте. Гайки, шурупи та інші елементи кріплення потрібно збирати в міцний пакетик і підписувати. Не треба їх складати скопом в єдиний пакет.

Якщо ящики і дверці не знімаються, або не виймаються, тоді їх бажано зафіксувати за допомогою скотча - це потрібно, щоб вони не розкрилися при перенесенні. Також можна просто зв'язати ручки. Дзеркала в шафах повинні бути упакованими окремо від всіх меблів. Не варто їх залишати разом з меблями - це небезпечно.

Упаковка мягкой мебели

В даному випадку потрібно зняти бічні підлокітники, подушки, розібрати все настільки, наскільки це можливо. М'які елементи бажано пакувати в великий поліетиленовий пакет, а стінки ящика вкривати плівкою. Ортопедичні матраци бажано перевозити в спеціально призначених чохлах, а перевезення повинно проводитися стоячи. Разом з подушками можете пакувати і комплект постільної білизни. У дивана зв'яжіть розкладний механізм - це потрібно, щоб під час перевезення не спрацював механізм.

Зеркала и картины

Подібні предмети потрібно упаковувати в щільну тканину або повітряно-бульбашкову плівку. Додатково зверху їх можна зафіксувати за допомогою скотча або перекласти щільний картон. Замість скотча можна використовувати мотузку.

Якщо дотримуватися цих рекомендацій, ви можете бути впевненими, що упаковка буде проведена на вищому рівні. Після перевезення нічого не втратить свою функціональність і буде далі радувати. Перевезення в Києві також повинні проводити виключно професіонали, інакше навіть добре упакована меблі можуть пошкодитися - враховуйте все це.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram