печать

З новим функціоналом Avtopro.ua продавати автозапчастини стане простіше

На майданчику Avtopro.ua постійно ведеться робота в різних напрямках:

  1. Робиться наголос на оптимізацію існуючих процесів, підтримується функціональність і швидкодія;

  2. Проект неухильно розвивається з точки зору маркетингу і впізнаваності. Для цього залучаються нові користувачі, розширюється масштаб в розрахунку на інші країни;

  3. Додається новий функціонал, що дозволяє Avtopro.ua залишатися найкращим майданчиком з продажу автозапчастин. За останні кілька місяців команда відпрацювала 20 двотижневих спринтів, було вирішено понад 2000 задач, оброблено близько 7000 звернення, що зробила служба підтримки.

Оптимізація проекту, тарифи і автоматичні платежі

Залучення нових користувачів забезпечує постійне зростання трафіку. На сьогодні його показники становлять на 47% більше, ніж у вересні. Зростання трафіку пропорційний навантаженні на сервіс, проте команда майданчики змогла оптимізувати систему, не виходячи за рамки встановленого бюджету. Це не тільки не вплинуло на швидкість дії сайту, але Avtopro.ua вдалося знизити швидкість завантаження сторінок в три рази. Найближчим часом показник становитиме 2-3 секунди.

Введення нових алгоритмів підвищить конверсію тих продавців, які оплачують кліки на майданчику. Це зроблено таким чином, що конкуренція з продавцями не зацікавлені в активних продажах буде практично виключена. У той же час у незацікавлених продавців з'явиться стимул більш активно представляти свої товари.

Також Avtopro.ua разом з Приватбанком розробили систему автоматичних платежів, що дозволяє пам'ятати дані карти і далі використовувати їх для автоматичної оплати послуг на майданчику. Функціонал дозволяє списувати гроші з карти продавця на абонентську плату і кліки, також можна поповнювати рахунок вручну. Таким чином, якщо грошей на рахунку для оплати послуг або кліків недостатньо, то з карти будуть автоматично списуватися необхідні кошти. Такий алгоритм є безпечним, так як Avtopro.ua не зберігає інформацію картки, а користується спеціальним ключем, який видається банком. Користуватися даними ключем може тільки Avtopro.ua.

Ціни в національній валюті

Так як Avtopro.ua веде боротьбу з нечесною конкуренцією і маніпуляцією з курсами валют, маючи на меті забезпечити чесне ціноутворення для покупців, був перероблений алгоритм конвертації валюти. Сьогодні має місце поняття «валюта продажу», як національна валюта, в рамках якої здійснюється продаж товарів. Виходячи з вимог закону, продавцям потрібно розуміти, що національна валюта - єдиний законний засіб для взаємних розрахунків на території країни.

Якщо прайс продавця відображає ціни товарів в USD, то майданчик переводить ціни в українські гривні, що дозволить продавцеві розуміти, скільки потрібно заплатити за товар. Коли покупець вказує в налаштуваннях не національну валюту, наприклад, євро, то валюта продажу UAH перекладається в валюту відображення - EUR, за курсом міжбанку.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram