печать

Як вибрати дитячий матрац?

Вибір матраца для ліжечка може здатися нудним завданням, але саме він має вкрай важливе значення. Дитячий матрац https://www.mybuy24.net/ua/articles/kak-v-brat-detskyy-matras/ настільки ж важливий, як хороше ліжечко, і ми рекомендуємо придбати високої якості.

Чому це важливо? Дитина буде проводити багато часу в своєму ліжечку. У це важко повірити, особливо коли ви встаєте, щоб нагодувати немовля посеред ночі, але малюки сплять до 18 годин на день.

Матрац має належним чином поміщається в обраному вами ліжечку, без пустих місць, які можуть становити небезпеку для вашої дитини. Дитячий матрац повинен бути твердим. М'який може збільшити ризик задухи або навіть синдрому раптової дитячої смерті.

Існує два загальних типи матраців для дитячого ліжечка: поролонові з різним наповнювачами та пружинні. Обидва типи - якщо вони хорошої якості - добре збережуть форму і забезпечать чудову підтримку немовлятам та малюкам. Однак існують відмінності. Поролоновий має тенденцію бути легшим у порівнянні з пружинним матрацом. Обидва мають тканинний чохол, який оточує весь матрац. Тканина добре дихає, що забезпечує хорошу циркуляцію повітря.

Замітка:

Поролонові матраци менш пружні і тому рідше будуть використовуватися як батут, коли ваша дитина підросте.

Шукайте якісний матрац

Який би тип матраца ви не вибрали, звертайте увагу на якість. Найдешевші матраци з поролону та пружині мають тонкі покриття та окантовки, які з часом можуть порватися, потріскатися. У міру зростання цін, покриття, як правило, товстіше, стійке до розривів, може складатися з тонкої органічної бавовни.

За законом виробники зобов’язані розкрити, з чого зроблений матрац. Ви маєте можливість з’ясувати компоненти кожного шару, наприклад гречка поролон, кокос поролон і тд.

Найкращі містять кокосове волокно, яке складається з подрібнених шкаралуп кокосового горіха.

Використовуйте наматрацник

Купіть придатний для прання водонепроникний чохол для матраца, щоб захистити матрац та зберегти дитяче середовище для сну якомога чистішим.

Водонепроникний наматрацник - хороша ідея, навіть якщо вибраний вами матрац є герметичним, оскільки він захистить матрац від плям. Наматрацники не представляють небезпеки задухи - вони потрапляють під простирадло - і роблять поверхню сну вашої дитини затишнішою.

Якщо вам потрібна додаткова консультація, працівники інтернет- магазину https://www.mybuy24.net/ua/ з радістю вам допоможуть.

 


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram