печать

Відбілювання зубів

Безболісно і безпечно для емалі!

Щира посмішка завжди спонукає до спілкування, особливо якщо у людини красиві білі зуби. Що робити, якщо природа не наділила вас зубками кольору перлів? Зверніться в клініку Oculus, обладнану за останнім словом стоматологічної техніки, і ваші зуби буквально за 1 годину стануть білішими на 6-12 тонів. Безболісно і безпечно для емалі!

Відбілюванням зубів в Oculus займаються окремі фахівці, які проходять навчання з наступною сертифікацією. Привабливість вашої посмішки в руках стоматолога-естета, який знає про відбілюванні абсолютно все. Під його чуйним керівництвом ви вибираєте кабінетне відбілювання або відбілювання в домашніх умовах. До слова, в клініці Oculus можливі обидва варіанти.

Якщо ви намагалися самостійно відбілити зуби за допомогою зубних паст або народних засобів - перекису водню, деревної золи, лимона, полуниці або соди, то знаєте, що це витратний за часом процес, відбілюючий ефект зберігається ненадовго, та й користь сумнівна. При відбілюванні содою, наприклад, стоншується емаль, зуби стають чутливими, можуть травмуватися ясна. Стоматологи-естети клініки Oculus для домашнього відбілювання рекомендують революційні пасти і гелі, розроблені в 21-му столітті. Вони дозволяють проводити освітлення емалі в комфортній домашній обстановці в зручний час. Причому, відбілюють зуби якісно і безпечно. Для тривалого ефекту стоматолог-естет перед їх застосуванням проведе санацію ротової порожнини, переконається в тому, що ваші зуби здорові і готові до відбілювання. Весь процес домашнього відбілювання проходить під контролем лікаря.

Білосніжна усмішка в умовах центру

Висококваліфіковані лікарі клініки Oculus для кабінетного відбілювання застосовують інноваційну технологію Zoom. За тиждень до її використання проводиться профілактична очищення, завдяки якій видаляються зубний камінь і наліт.

Zoom. Лазерне відбілювання до 12 тонів, ефект від якого зберігається на 3-5 років при дотриманні всіх рекомендацій по догляду за зубами. Процедура безболісна і безпечна, тому як на зуби наноситься гель, що зменшує чутливість, всі слизові оболонки ізолюються, губи захищають фотопротектором, на очі надягають спеціальні окуляри. Потім наноситься відбілюючий гель, який під впливом лазерного променя виділяє активний кисень. Відбілювання займає близько 60 хвилин, після процедури на емаль наноситься захисний засіб. Результат - сліпуча голлівудська посмішка!

Переваги відбілювання в клініці Oculus

  • проводиться сертифікованими стоматологами-естетами;
  • використовуються безпечні для здоров'я передові технології, що забезпечують тривалий результат;
  • метод і час процедури підбираються індивідуально як для кабінетного, так і для домашнього відбілювання;
  • після відбілювання проводиться консультація по догляду за зубами.

Якщо ви вперше плануєте пройти процедуру відбілювання і переживаєте, чи буде вона безпечною, безболісною і ефективною, запишіться на прийом в сучасний медичний центр Oculus. Сертифіковані стоматологи-естети виконають відбілювання дбайливо і якісно - ваша сліпуча посмішка привертатиме магнітом у ваше життя успіх як на роботі, так і в особистому житті!


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram