печать

Чому пральні машини ламаються?

Пральна машина - головний помічник у домі. Без неї неможливо уявити сучасне життя, адже час, яке вона економить - безцінне. Розлади цієї техніки буквально вибивають з колії. Саме тому важливо зробити все можливе, щоб уникнути поломок. А при виникненні перших ознак несправності - звернутися до професіоналів https://stirmash.com.ua - Стірмаш. Своєчасна і якісна діагностика допоможе уникнути глобальних проблем і заощадити чималу суму на ремонті.


Давайте розглянемо ряд випадків, коли виклик майстра необхідний.


Причини і ознаки поломки пральних машин


Самі, здавалося б, очевидні речі часто залишаються непомітними. Засмічення гудзиками, стразами, фурнітурою від одягу - поширене явище. Саме дрібні предмети стають причиною помилки, що сигналізує про засмітті зливних фільтрів. Прочистити їх нескладно. Але бувають ситуації, коли сторонні предмети потрапляють в простір між баком і барабаном. Тоді без допомоги майстра точно не обійтися.


Якщо ви звертаєтеся за послугою - ремонт пральних машин Зануссі в Stirmash, то можете бути впевнені, що проблема буде усунена на місці в той же день. Витрачати гроші на транспортування і везти техніку в сервісний центр - не доведеться.


Отже, з якими ж проблемами стикаються майстра?

 

  1. Стук машини при пранні може сигналізувати про несправності мережного фільтра, амортизаторів або підшипників. Також в машинах трапляється зміщення противаги.
  2. Якщо машина перестала зливати, то, швидше за все, причина в поломці насоса або забрудненні зливного фільтра.
  3. Збої в розподільній скриньці відображаються у вигляді помилки на блоці. Також можуть порушитися цикли прання або некоректно світитися індикатори.
  4. Коли агрегат припиняє гріти воду, то, ймовірно, причина в нагрівний елементі. Через постійного впливу агресивних хімічних засобів ТЕН виходить з ладу.
  5. Перепади напруги, високе навантаження - не менше рідкісні причини збоїв. Виправити їх допоможе майстра Стірмаш.

 

Послуги професійного майстра в Києві

Фахівці компанії stirmash.com.ua прекрасно розуміють, що поломка пральної машини - це велика незручність, тому виїзд майстра здійснюється в день виклику. Ремонт, як правило, проводиться одним днем ​​на місці. Встановлюються тільки якісні комплектуючі, відповідно до класу і маркою машини.


Виклик і діагностика для клієнтів компанії залишаються безкоштовними. У той же час майстер не буде наполягати на необхідності ремонту, якщо ви порахуєте його недоцільним. І головне, професіоналізм послуг підтверджується численними позитивними відгуками клієнтів і гарантією якості.


Довіряйте професіоналам!

Є також, відео корпоративний тренінг з продаж в2с, переглянте будь ласка.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram