печать

Страхування авто — це просто з Ощадбанк

Регулярний техогляд та поновлення страховки — два обов’язкових правила для українських автомобілістів. Транспортний засіб має бути справним та безпечним для водія та оточення. Проте проблеми на дорогах можуть статися з причин, що не залежать від досвідченості та обережності водія. Для таких випадків необхідне страхування авто. В Україні діє стандартизований поліс цивільної відповідальності власників транспортних засобів — автоцивілка. Оформити його повинен кожен власник авто.

VqW-OSOZbYTk-NVoLlskLHElnWv6hA5TasXiflMVwuhf7mXxtfbp4vkROC3wjPV0FzXPlHgjUNCQNQsBp534tNadrNvlri-RC3fqZoF9tG-29JSYOQGebQy894VnVTKgwawcM5SlfCeyciGKWW-wE6k

Як і навіщо страхувати транспортний засіб

Дорожньо-транспортна пригода може статися з вини водія або через погане освітлення, слизьку поверхню під колесами та інші зовнішні фактори. У будь-якому випадку, якщо у результаті такої події буде заподіяно шкоду життю чи здоров’ю третіх осіб або їх майну, водію доведеться покривати збитки.

Автоцивілка передбачає завчасну сплату певного внеску страховій компанії, яка, у разі настання страхового випадку, за його рахунок відшкодує заподіяні збитки та допоможе врегулювати конфлікт. Обов’язкове страхування транспорту урівнює умови цивільно-правових відносин у разі аварії для всіх учасників.

Придбати поліс можна у будь-якій страховій компанії, але бути впевненим у своєчасності виплати страхових коштів та відповідності якості супровідних послуг можна лише співпрацюючи з надійним агентом. Захистити себе від шахрайства та професійної безвідповідальності можна за посередництва Ощадбанку.

Як працює автоцивілка від Ощадбанку

Банк не є страховим агентом, і самостійно не надає поліси автострахування. Він виконує функцію посередника, що організовує співпрацю клієнта зі страховиком, оформлює документальну складову та регулює взаємини.

Щоб замовити послугу страхування авто в Ощаді, потрібно:

  • звернутися до менеджера у відділенні банку;
  • залишити заявку на сайті Ощаду, скориставшись формою зворотного зв’язку;
  • розпочати бесіду із чат-ботом у Viber, Telegram, FB Messenger або на вебпорталі.

Для оформлення запиту необхідно пред’явити посвідчення особи, ІПН, водійське посвідчення, технічний талон та реєстраційне посвідчення транспортного засобу. З переліку партнерів банку необхідно обрати страхову компанію. Всі запропоновані страховики мають бездоганну репутацію та позитивний досвід співпраці з Ощадом. Всі наступні кроки візьме на себе банк, щоб вже дуже скоро страховий поліс опинився на вашому e-mail.  

Замовити та сплатити послугу можна онлайн. Це зручно, безпечно та доступно всім клієнтам Ощаду і новим користувачам. Електронний документ поліса не потребує паперової копії — достатньо зберегти його до свого смартфона, щоб за потреби перевірити реєстраційний номер та контакт страхової компанії.   


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram