печать

Навчання за кордоном: переваги та нові можливості

Щороку все більше випускників шкіл та молодих людей, що вже отримують вищу освіту, приймають рішення продовжити навчання за кордоном. Це явище характерне для сучасного світу. Але для української молоді навчання за кордоном має додаткові переваги:

  • диплом європейського зразка. Він надає можливість працювати в міжнародних компаніях та у країнах з високим рівнем розвитку;
  • можливість обирати дисципліни. В Україні навчання за певною спеціальністю доповнюється лекціями та іспитами з великої кількості загальних предметів, не пов'язаних з майбутньою професією. В більшості закордонних університетів студенти обирають курси самостійно;
  • можливість отримати актуальні знання та навички. Більшість ВНЗ в Україні готують спеціалістів, що у найближчі десятиліття не будуть користуватися попитом на ринку праці.

Важлива перевага навчання за кордоном - розширення світогляду. Молоді люди потрапляють у незнайоме середовище, знайомляться з новими культурними та суспільними традиціями. Вміння змінюватися, відкидати застарілі стереотипи, знаходити спільну мову з людьми, що мають різні переконання, надзвичайно важливі в сучасному світі.

Як потрапити на навчання за кордоном

Ви можете вчити іноземну мову, займатися пошуком навчального закладу, підготовкою до іспитів та подорожі самостійно. Проте цей шлях не гарантує успіху і пов'язаний з неефективним використанням часу. Скористайтеся послугами компанії Students International. Тут працюють кваліфіковані спеціалісти. З їх допомогою освіта за кордоном перетвориться з мрії в дійсність.

Students International тісно співпрацює з найкращими університетами в різних країнах. Співробітники компанії знають все про спеціальні освітні програми та гранти для іноземних студентів. Ви зможете отримати повну та актуальну інформацію про стипендії та можливості безкоштовного навчання.

Важлива перевага Students International - комплексні сполуги:

  • допомога в вивченні іноземної мови та отриманні сертифікату IELTS;
  • професійні консультації щодо вибору університету, заповнення документів, організація вступу до ВНЗ;
  • посередницькі послуги з оформлення візи;
  • супровід студентів під час виїзду за кордон і впродовж усього терміну навчання;
  • допомога батькам у відвідинах дитини.

Скористайтеся чудовою нагодою отримати кваліфіковану допомогу. Комплексна підтримка та найкраща підготовка до навчання дозволять обрати будь-яку спеціалізацію у престижному ВНЗ. Все залежить лише від вашого бажання навчатися і готовності змінити життя на краще.

P/S: Пропонуємо онлайн тренінг побудова відділу з продаж в корпоративному форматі.
 Також пораду про Методи побудови відділу продажу в умовах кризи.
 


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram