печать

Як обрати караоке-систему в подарунок на Новий рік та потішити близьких

Як обрати караоке-систему в подарунок на Новий рік та потішити близьких

Новорічні свята – прекрасна нагода потішити близьких вдалим подарунком, яким може стати система караоке для дому. Вона точно зможе ввімкнути святковий настрій на максимум та дасть змогу відпочити на повну у колі рідних та друзів. Але щоб подарунок приносив лише гарні емоції, треба уважно підходити до вибору і придбати якісну караоке-систему.

Заощаджуйте час та сили близьких

Щоб вибрати гарну систему караоке у подарунок на Новий рік, потрібно враховувати ключові особливості та характеристики. Вона має бути стильною, багатофункціональною та зручною. Важливо, щоб знайомство з системою та її освоєння не вимагали багато часу та сил. Адже новорічні святкування – точно не той момент, коли хочеться вивчати десятки сторінок інструкції до занадто складного пристрою, щоб увімкнути його та насолодитися співом.

Аби система караоке для дому порадувала з перших моментів, варто обирати модель, яка буде простою в налаштуванні та не потребує особливих зусиль у процесі першого під’єднання.

Витрачайте розумно

Обираючи караоке-систему, варто досягти балансу між вартістю та функціональністю. Не слід вибирати серед найбільш бюджетних варіантів, оскільки така покупка може дещо розчарувати дефіцитом функцій. Але разом з тим не слід витрачати надто багато на професійне обладнання, призначене для використання у громадських закладах. Звичайно, така система караоке на відмінно впорається з поставленими завданнями, але для дому вона буде занадто складною, а її функціональність виявиться надлишковою.

Найкращий варіант – система, виконана в домашньому форматі, але оснащена професійними функціями.

Система EVOBOX – відмінний новорічний подарунок

EVOBOX – система караоке для дому від компанії Studio Evolution, яка підходить на роль гарного подарунка на Новий рік. Вона створена як пристрій для домашнього використання, але водночас виконує свої функції на професійному рівні і здатна принести максимум позитивних емоцій у кожен дім. І це не просто слова – вони підтверджуються реальними перевагами EVOBOX.

Сучасний та стильний дизайн

EVOBOX All colors

Система EVOBOX виконана у стильному та яскравому мініатюрному корпусі, зробленому з суцільної алюмінієвої заготовки на високоточному фрезерувальному обладнанні. Кольорове покриття нанесене на нього методом анодування, тому воно поєднує привабливий вигляд та високу стійкість до дрібних пошкоджень та забруднень. На вибір доступні кольори:

  • золото;

  • срібло;

  • графіт;

  • чорний;

  • океан;

  • рубін.

 

Обравши відповідне забарвлення, можна вдало вписати EVOBOX у будь-який інтер’єр. Адже система доволі мініатюрна, витончена, тому вона гармонійно доповнить вигляд мультимедійного куточка в будинку чи квартирі.

 

 

Просте налаштування та керування

Караоке-система EVOBOX прекрасно підходить на роль подарунка завдяки кільком особливостям. Вона має яскраве та стильне подарункове паковання, яке під час транспортування захищене додатковою коробкою. Комплектація системи містить все необхідне для швидкого під’єднання. В коробці є кабелі відео та аудіо, багатофункціональний Bluetooth-пульт керування, елементи живлення для нього та чіткий посібник користувача. Підключення та налаштування EVOBOX триватиме декілька хвилин.

 

Інтерфейс фірмової операційної системи розроблено з урахуванням інтуїтивно зрозумілого розташування елементів та побажань користувачів. Тому опанувати його буде просто навіть людині, яка не дуже близька до сучасної електроніки. Керувати караоке-системою можна за допомогою комплектного пульту, обладнаного повноцінною клавіатурою. Також є можливість дистанційного керування зі смартфона або планшета. Для цього розробники створили програми EvoNet та EvoControl, які можна безкоштовно завантажити з магазину додатків Google або Apple.

Звук та відео високої чіткості

Для відтворення високоякісного звуку систему караоке обладнано виділеними ЦАП і АЦП (цифро-аналоговим та аналого-цифровим перетворювачами) японської компанії Asahi Kasei. Вони забезпечують відмінне звучання фонограм, записаних у високій якості. Досягти найкращого ефекту можна, під’єднавши якісні мікрофони та багатоканальну акустичну систему, але взагалі EVOBOX працює з будь-яким звуковим обладнанням, оснащеним сумісними роз’ємами (Jack, RCA).

Величезна колекція музики

Великою перевагою компанії Studio Evolution є наявність власного онлайн-каталогу пісень. У ньому доступні понад 41 тисячу ліцензійних фонограм, записаних у студійній якості з використанням професійних інструментів. Базова версія EVOBOX містить встановлену виробником фонотеку з 2 тисяч пісень, а ще 100 будь-яких треків можна безкоштовно завантажити з каталогу. Розширена конфігурація EVOBOX Plus має на борту фонотеку з понад 41 тисячею записів.

Фонотека постійно поповнюється новими хітами, тому свій репертуар легко можна оновити. Користувачеві доступне завантаження кожної пісні окремо за фіксованою ціною. Для зручного пошуку та купівлі треків онлайн система караоке для дому обладнана дротовим (Ethernet) та бездротовим (Wi-Fi Dual Band) модулями доступу в інтернет.

Унікальні звукові ефекти

EVOBOX – система караоке для дому, яка підтримує гнучкі налаштування звучання. Можна окремо задати параметри програвання для кожної фонограми, і вони збережуться у пам’яті. При наступному ввімкненні пісні не треба вводити ці налаштування знову. Користувачам доступне створення власної колекції улюблених треків, з індивідуальними параметрами відтворення кожного з них.

Досягненням Studio Evolution є велика добірка фонограм, записаних з використанням спецефекту LiveFX, який відтворює атмосферу живого концерту. На відміну від традиційних ефектів присутності аудиторії, які накладаються автоматично, кожна композиція з LiveFX створюється на студії вручну. Завдяки цьому досягається максимальна відповідність звуків віртуальних слухачів тексту та музиці. LiveFX дозволяє кожному виконавцю відчути себе справжньою зіркою.

 

Оцінюйте спів та діліться виступами з близькими

EVOBOX має інтелектуальну систему оцінки вокалу, яка аналізує відповідність тональності, потрапляння в ноти, та на основі цих даних точно оцінює співака. Використовуючи її, можна не просто дізнатися, наскільки гарно співає кожен з присутніх на новорічній вечірці, а й покращити вокальні здібності.

Виступи в караоке можна записувати, щоб використовувати їх для створення кліпів чи домашньої колекції. Завдяки онлайн-функціям системи дуже просто записати новорічне привітання та надіслати його через месенджери або соцмережі близьким, які зараз не поруч. Саме завдяки цим особливостям та перевагам EVOBOX стає прекрасним варіантом подарунка на Новий рік.


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram