печать

Ставки та коефіцієнти на гру Уельс – Англія

29 листопада в рамках третього туру групового етапу чемпіонату світу відбудеться футбольна зустріч Уельс – Англія. Спортивна подія пройде на стадіоні «Ахмед Бін Алі», що в катарському місті Аль-Райян. Команди представляють групу В, в якій також виступають збірні Ірану та США.

Британське дербі викликає неабияку цікавість серед любителів спорту. На протистояння Уельс – Англія ставки вже приймаються в беттінговій компанії Паріматч. Перевагу аналітики віддають «трьом левам», на стороні яких статистика очних зустрічей. Але і валлійці здатні здивувати.

 

Коротка інформація про команди

Уельс зайняв друге місце в кваліфікаційній групі, через що команді довелося пройти через стиковий раунд. Підопічні Роба Пейджа на цьому етапі переграли Австрію та Україну. Але в шести іграх Ліги націй колектив не зміг перемогти в жодному з матчів. Тому при такій грі конкурувати з англійцями буде важко. Багато в чому успіх валлійців в групі буде залежати від результатів зустрічей в перших двох турах.

Виступи Англії в останні роки подобаються далеко не всім фанатам футболу. А все через прагматичну побудову гри від Гарета Саутгейта. Багато хто вважає, що маючи такий склад можна грати агресивніше та забивати більше. Але головне завдання «трьох левів» – результат.

Проте в матчах Ліги націй англійці показали далеко не найкращу гру, зайнявши останнє місце в групі. Тому поки невідомо, в якій формі підійде колектив до Мундіалю. Тим більше, що багато гравців основи мали насичений календар на клубному рівні.

Але в команді присутні як досвідчені виконавці, так молоді, спраглі до перемог гравці. Такий симбіоз вселяє надії на успішну гру англійської збірної.

 

Коефіцієнти на гру по лінії букмекера Паріматч

На британське дербі букмекерська компанія Паріматч пропонує такі коефіцієнти:

  • перемога Уельсу – 5,80;

  • нічия – 4,00;

  • перемога Англії – 1,58.

Цифри можуть змінитися ближче до матчу. Також багато чого буде залежати від ситуації в групі після двох перших турів.

 

Крім ставок на переможця, рекомендується розглянути додаткові пропозиції. Наприклад:

  • тотали;

  • фори;

  • точний рахунок;

  • подвійний результат;

  • прогнози на окремі тайми та інтервали;

  • статистичні показники та інше.

Результати очних зустрічей говорять не на користь валійців. Всі вісім ігор закінчилися перемогою «трьох левів».


Статьи этой же рубрики
Facebook Twitter Youtube Instagram